FULLBOOKET – Italia med Morten Eriksen 30. aug – 6. sept

FULLBOOKET – VisionWorks inviterer til ukeskurs i Italia med Morten Eriksen 30. august-6. september 2018! Her bor vi i klosteret Abbazia di San Pietro, med sin helt unike atmosfære.
Hjertelig velkommen!

 

Ukeskurs med Morten Eriksen i Umbria i Italia: 

«Når sjelen kaller»

NB! Kusrset er fullbooket.
Klosteret Abbazia di San Pietro ligger mellom Assisi og Spoleto i Umbria, Italias grønne hjerte, nord-øst for Roma. Et vakkert område med oliven, god mat, historie og kultur. I motsetning til naboen Toscana, er Umbria mindre berørt av turisme, og prisene er moderate. Klosteret ble etablert i 1158, og er nå kurssted med plass til 22 deltakere. Det er restaurert av norske Live Mørstad, som står for drift, mat og forpleining. Det gjør hun med mye omtanke og sjenerøsitet! Du vil føle deg velkommen og godt ivaretatt. Klosteret har mange rom, et lite olivenpresseri-museum, klosterganger, stor klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng. Det er god plass både til å være sammen og for seg selv. Utenfor klostermurene er det litt villa-bebyggelse, olivenlunder, en lokal landhandel og fine turområder. Nærmeste middelalderby, Trevi, ligger cirka 25 minutters gange unna klosteret.

Om kurset :

“Mange våkner opp i denne tid til sin sjels “oppgave”. Hvor et høyere formål med livet trenger på. En oppvåkning som transformerer det gamle livet totalt. Den gang du valgte å bli født inn i en fysisk verden gjorde du det av en hensikt. Du ville spre lyset i alle avkroker av det fysiske. Løfte bevisstheten. Tiden er nå kommet til å være dette lyset. Være din sanne sjels essens. Leve ut de høyere kvaliteter du er bærer av. Det indre lyset skal nå fram. Kurset er ment for de Sjeler som kjenner gjenklang i dette. Som vet, uten å helt nødvendigvis forstår. Hvor hjertet er kompasset til en ny tid med fred i og på jorden. Vi vil gå dypere i oss selv, og omfavne det lyset vi er. Jobbe med hverandre for å speile dette lyset. Fred og tilstedeværelse er nøkkelord for denne samlingen. I en tid med store indre og ytre forandringer/utfordringer vil du vise vei. Sjelen vet. Nå skal dette leves.”

 Utdrag fra programmet:

– Undervisning i bevissthetsarbeid
– Dype meditasjoner
– Tid for indre stillhet
– Healing og transformasjon
– Halvdagstur til Assisi
– God italiensk mat
– Fellesskap

(Påmelding nederst i saken.)

Kursreisen er fullbooket. Men Morten Eriksen leder også samme kurs 2.-9. august! Klikk her for info. Ledige plasser!

Overnatting

Rommene
I klosteret er det er syv enkeltrom, seks dobbeltrom med separate senger, og et rom med plass til tre eller fire personer. Sengene er, som ofte i Italia, ikke av de mykeste, men det venner man seg fort til. Alle rom har egne bad med dusj, toalett og bidet. Det er håndklær, såpe, hårføner. Stikkontakter er som i Norge. Rommene er ikke store, men har god atmosfære. Alle rom har vindu. Det går greit å dele et dobbeltrom. Klosteret og rommene er ikke preget av luksus, men god standard, og det er rent og ordentlig.
 Du får nøkkel til ditt rom og klosterporten. Klosteret er lukket og låst for utenforstående, kun åpent for oss som er der.

Mat
Hver dag til lunsj og middag får vi tradisjonelle retter fra Umbria, laget fra bunnen av i klosterets kjøkken og basert på lokale, kortreiste råvarer. Kokkene er dyktige lokale husmødre. Frokosten er mer norsk enn italiensk. Lunsj er to retter inkl. salat. Det er tre retters middag + salat. Kaffe, te og frukt står fremme hele dagen. Vannet i klosteret er godt og kan drikkes fra springen. Har du noen form for matintoleranse må du melde fra ved påmelding. I begrenset omfang kan kjøkkenet lage egne retter, og her må du regne med noe tillegg i prisen. Kjøkkenet kan dessverre ikke lage forskjellige dietter utover at de kan ta noen få intoleranse-hensyn. Dersom du har en helt spesiell diett må du sende oss en e-post på therese@nullvisionworks.no og høre om det lar seg gjøre, før du planlegger å reise.

Aktiviteter og utflukter

På egen hånd:
Kursene med Morten pleier å være fylt av undervisning, og det vil være begrenset med egentid. Klosteret er stort og det er lett å finne et rolig sted for seg selv hvor man kan lukke øynene, lese, eller bare være. Ute er det hyggelige sittegrupper under løvtrærne eller i klostergangene. Det er to sykler ved klosterporten eller du kan bruke bena til utforske nærområdene; f.eks. et romersk tempel, eller middelalderbyen Trevi. Eller vandre i vakker natur blant oliventrær i åssidene ovenfor klosteret. I den lokale landhandelen får du håndskåret skinke, oster og herlige pølser. Mer smak og halv pris av hva du betaler i taxfree på flyplassen i Roma.

Arrangert utflukt: Assisi
Umbria har mange hyggelige og sjarmerende byer og severdigheter. Vi inviterer til halvdagstur til Assisi, hvor vi besøker sentrale steder i Frans av Assisis liv. Vi ser på lokal arkitektur og mye flott kunst, både i kirkene og omliggende områder.

Det kan også hende at vi tar en felles utflukt til Trevi, middelalderbyen som ligger på en topp ca. 25 min. spasertur fra klosteret. Her er apotek, mini-bank, dagligvare, olivenolje, kirker, hotell, kafeer og museum, og de har den gode, italienske iskremen 🙂

Hva kursprisen dekker

Transport:
Du blir møtt ved bagasjebåndet på flyplassen i Roma, og fulgt til vår buss. Prisen inkluderer bussreisen fra flyplassen til klosterdøren, og buss til flyplassen etter endt kurs. Transport til og fra Assisi er også inkludert.

Opphold:
7 netter i enkelt- eller dobbeltrom, med eget wc og dusj i et gammelt kloster med unik atmosfære. Vakker klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng.

Mat:
Alle måltider; solid frokost, to varmretters lunsj med salat, tre retters middag med salat og dessert. Frukt, kaffe/te, juice står fremme hele dagen.

Utflukt:
Utflukt med guide til middelalderbyen Assisi.

Fly er ikke inkludert:
Bestilles på egen hånd av deltakerne. Legg merke til hvilke avgangstider som anbefales; dette informeres om når påmelding er sendt inn. 

Reisen

Reisedag er torsdag. Norwegian og SAS flyr hver morgen fra Oslo Gardermoen til Romas hovedflyplass Fiumicino, Leonardo Da Vinci.

Norwegian og SAS har tidlige morgenavganger til Roma fra Bergen, Trondheim og Stavanger via Oslo.

Flyprisene er rimeligst ved tidlig bestilling. På flyplassen Fiumicino i Roma, blir du møtt inne ved bagasjebåndet.

Når alle deltakerne er kommet, reiser vi i egen buss direkte til klosteret. Turen tar 2 – 2,5 time.

Avreise fra klosteret er (svært) tidlig påfølgende torsdag morgen, i god tid for Norwegian og SAS sine formiddagsavganger til N. Bussen kjører direkte til innsjekkingsterminalen uten stopp.

Betaling

Du får faktura på epost. Betaling i norske kroner. Ved påmelding faktureres 5000,- av totalbeløp. Det resterende faktureres med frist 15. mai 2018.
Vi er medlem av Reisegarantifondet RGF, gjennom vår tekniske samarbeidspartner Yogasenteret i Oslo. Påmeldingen er bindende og du er garantert plass når du har fått reisebekreftelse.

**

For spørsmål: Therese Stordahl, therese@nullvisionworks.no eller telefon 99 79 81 58.

**

Påmeldingsskjema

Påmelding til seminar i Italia 30. august-6. september 2018

NB! Kursreisen er fullbooket.

For spørsmål: Therese Stordahl, therese@nullvisionworks.no eller telefon 99 79 81 58.

Vår tekniske samarbeidspartner Yogasenterets medlemskap i Reisegarantifondet RGF, sikrer deg og din innbetaling jfr. Reisegarantiordningen. Du er dermed sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.

NB! Ikke bestill fly før vi bekrefter din påmelding.

Vilkår: Påmeldingen er bindende. Vi vil bekrefter at du har plass i klosteret og at transport til og fra flyplassen er bestilt. Du blir møtt på flyplassen av vår representant. Skulle du bli syk og ikke kan delta må du levere legeerklæring. Innbetalt beløp, fratrukket et administrasjonsgebyr på kr. 1950.- blir da tilbakebetalt. OBS; avbud med legeærklæring mindre enn 30 dager før avreisedag gir ikke rett til tilbakebetaling. Klosteret har da fått full betaling for din plass og din deltakelse kan ikke erstattes. Vi er kursarrangør på stedet, ikke reiseoperatør, men vi er godkjent medlem av Reisegarantifondet.RGF. Vi sørger for transport til flyplassen på avreisedagen, men om en force majeure-situasjon oppstår under transporten til flyplassen, dekker vi ikke tapt flybillett. Vi anbefaler en avtale med et forsikringsselskap om du ønsker reiseforsikring og forsikringsdekning ved eventuell sykdom og annet.

Hjertelig velkommen til en uforglemmelig uke! <3

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.